CAVAA

cavaa_poblenou_axo-paticavaa_poblenou_03cavaa_poblenou_0111cavaa_poblenou_02cavaa_poblenou_04cavaa_poblenou_05cavaa_poblenou_06cavaa_poblenou_07cavaa_poblenou_088cavaa_poblenou_plantacavaa_poblenou_inicial-finalcavaa_poblenou_axonometriacavaa_poblenou_axo-fusteriacavaa_poblenou_09cavaa_poblenou_010cavaa_poblenou_011cavaa_poblenou_012cavaa_poblenou_014

Casa Poblenou

Aquest pis principal que té un petit pati interior, tranquil i aïllat dels carrers de l’eixample del Poblenou. Dins una estructura de vivenda en xamfrà, hem centrat els esforços del projecte en transformar l’àmbit de la cuina, l’estar i la seva relació amb el pati. Des dels nostres primers esbossos hem convidat el pati a entrar dins la casa, donant valor a la cuina i tots els espais d’estar annexes.

Menjador, cuina, estar i pati, es fonen en un nou nucli de dia. I així obtenim un nou espai diàfan, però amb racons agradables; pensats des d’una finestra que ha entrat dins la casa per dividir les estances subtilment, mentre les relaciona i en multiplica la calidesa. Hem transformat doncs, un espai residual, fosc i sense valor, en el nou cor de la casa: el pati.

Autors:

Jordi Calbetó i Oriol Vañó
Col·laboradors:
Pep Vinuesa