CAVAA

F1-cavaa-arquitectes-valls-feliuF2-cavaa-arquitectes-valls-feliuF3-cavaa-arquitectes-valls-feliuF4-cavaa-arquitectes-valls-feliuF5-cavaa-arquitectes-valls-feliuF10-cavaa-arquitectes-valls-feliuF6-cavaa-arquitectes-valls-feliuF7-cavaa-arquitectes-valls-feliuF8-cavaa-arquitectes-valls-feliuF9-cavaa-arquitectes-valls-feliuF11-cavaa-arquitectes-valls-feliucavaa-arquitectes_valls-feliu_pl01cavaa-arquitectes_valls-feliu_pl02cavaa-arquitectes_valls-feliu_pl03cavaa-arquitectes_valls-feliu_pl04cavaa-arquitectes_valls-feliu_pl05cavaa-arquitectes_valls-feliu_pl06cavaa-arquitectes_valls-feliu_pl07cavaa-arquitectes_valls-feliu_pl08

Casa Valls Feliu

L’any 1925, la família Valls-Feliu va comprar un casal de doble cos a Sabadell, i el va fer reformar a l’arquitecte Joaquim Manich. Des de llavors, diferents generacions han compartit aquesta casa i n’han modificat les estances i espais, segons les seves necessitats. Ara, una nova generació s’hi ha traslladat, i el casal s’ha reorganitzat, formant un petit apartament a la planta àtic i una habitatge de 3 nivells. Una nova distribució que ha buidat l’espai central del casal, per tal d’incorporar dos nuclis d’escales; un de general per donar accés a l’àtic, i un a l’interior de la casa de 3 pisos que s’ha convertit en el centre de tota la llar.

LINK VIDEO PROJECTE

 
Autor: Oriol Vañó
Col·laboradors: Lluïsa Morao, David Codinach, arquitectes. Ildefons Valls, aparellador.