CAVAA

cavaa-arquitectes_01_maurici-esquemacavaa-arquitectes_02_maurici-axonometriacavaa-arquitectes_01_maurici-fotocavaa-arquitectes_04_maurici-pavimentscavaa-arquitectes_03_maurici-planta

Casa Maurici

Moltes vegades la arquitectura construïda on ens toca intervenir, ens demana que actuem el mínim possible i que basem el nostre projecte en el respecte a les preexistències. És el cas d’aquest pis del barri de Gràcia de Barcelona que viu a partir d’una gran galeria orientada a sud-est, i es distribueix fàcilment des de l’accés de l’habitatge, gairebé al centre d’una planta de 8×15 metres. Dos nous nuclis de serveis, dos caixes de fusta per a la cuina i el bany, s’han ubicat de nou, per optimitzar la distribució tot i respectant la major part dels espais existents i les seves catifes de paviment hidràulic.

Autors:
Oriol Vañó i Lluïsa Morao