CAVAA

Despatx

CAVAA  som un despatx d’arquitectura fundat l’any 2009 per Jordi Calbetó i Oriol Vañó.  Amics i companys d’universitat, vam descobrir junts la ciutat de Berlín l’any 2001, estudiant a la Hochschulle der Kunste.

La nostra arquitectura obeeix als nostres temps, a un temps d’oportunitats. Cada un dels nostres projectes és una gran oportunitat, una petita joia per polir. Treballem des de reformes de petits apartaments , fins a grans equipaments, amb la mateixa intensitat i rigor, sent conscients que si és complicat assolir un encàrrec encara ho és més satisfer les necessitats dels futurs usuaris.

Proposem una arquitectura tranquil·la i meditada, vinculada al lloc on es situa, “que no només ens parla dels materials amb que esta feta, sinó també dels ritmes, esperit i somnis intangibles de les vides de les persones” .

Tranquil·la i meditada, perquè som conscients que les nostres decisions poden marcar, les vides i les llars de les persones;  les formes i les façanes dels nostres carrers, les nostres ciutats.  Creiem que el projecte necessita d’un temps d’elaboració i d’un repòs que no s’acaba  amb  la seva redacció, sinò que es desenvolupa des de l’encàrrec fins el final d’obra introduint-se tot un conjunt de variables que li donen una riquesa afegida. La petjada d’aquest procès és molt més profunda del que podríem pensar, així que esperem que el nostre client accepti un camí tranquil cap a la materialització del projecte.

Vinculada al lloc, perquè mira el que l’envolta, aprèn de l’arquitectura vernacular i de les seves solucions, respecta el medi ambient i construeix amb materials i tecnologies properes i senzilles amb un baix consum energètic.

cavaa_jordi_oriol